ok-check Korte bouwtijd
ok-check Wij regelen de vergunning
ok-check Exclusief dealer Glazing Vision

Over dakterras.nl

Prefab

Dakterras.nl plaatst al sinds 2004 dakterrassen door heel Nederland. Onze werkwijze is een ‘standaard maatwerk’ formule. Dit betekent dat Dakterras.nl de onderdelen voor uw dakterras prefabriceert zodat ze snel en met weinig overlast kunnen worden gemonteerd op uw dak. Om deze reden geven we u de Laagste Prijs Garantie: Dakterras.nl garandeert dat u altijd de beste deal maakt voor uw dakterras. De beste deal bestaat uit een topkwaliteit dakterras tegen de beste prijs.

Op maat gemaakt

Uw dakterras wordt altijd op maat gemaakt. Deze efficiënte werkwijze leidt tot de laagst mogelijke prijs. Door Dakterras.nl zijn zo al vele projecten gerealiseerd. Hekken, trappen en dakhuizen produceren we zelf in de Dakterras.nl werkplaats. Dakluiken en beloopbaar glas laten we op maat maken en voor de vergunning schakelen we graag onze gespecialiseerde dakterras architecten in. Door uw project heel precies in te meten en voor te bereiden in onze werkplaats is de kans op fouten heel klein en is de duur van de overlast bij u thuis korter.

Dakdokters

Per 1 januari 2022 is Dakterras.nl onderdeel van De Dakdokters te Amsterdam. Beide bedrijven zijn specialist in de aanleg van gebruiksdaken. Dakterras.nl legt al sinds 2004 dakterrassen aan en de Dakdokters is specialist in duurzame dakoplossingen met als specialisatie daktuinen. Door de krachten te bundelen ontstaat een organisatie met zeer veel ervaring die nog beter in staat is in te spelen op al uw dakwensen.

Veilig en mooi

Wij doen er alles aan om het in ons gestelde vertrouwen waar te blijven maken. Wij kiezen voor mooi design en hoge kwaliteit, U moet er toch niet aan denken dat er lekkage optreedt of dat het dak overbelast wordt? Het gaat wel om uw dak en daarom heeft Dakterras.nl de TerrasBox™ uitgevonden.

Minimalistische dakluiken en beloopbaar glas

Sinds 2012 is Dakterras.nl de exclusieve partner van Glazing Vision Europe. Wij installeren de fraaie glazen dakluiken en het beloopbaar glas van Glazing Vision.

DAKTERRAS.NL
H.J.E. Wenckebachweg 93
1086 AL Amsterdam

welkom@dakdokters.nl
TEL: 020-8208251

Dakdokters-logo