Bel Dakterras.nl nu voor een afspraak: 020-7796594 of stuur een mailtje voor een afspraak of een goed advies.

Door onze uitgekiende formule leveren wij de mooiste buitenkamer voor de scherpste prijs.
    “dankzij de volharding, de ervaring, het vakmanschap en het lef van Joost en zijn mannen is ons dakterras er gekomen. We geloofden er zelf niet meer zo in, want het stadsdeel was tégen. Maar Joost gaf ons het vertrouwen dat het allemaal wel goed zou komen, en hij kreeg gelijk. Het is prachtig geworden, het is goedgekeurd door de gemeente en wij genieten elke dag opnieuw, weer of geen weer”

    Nicolette en Tatja

    “wij zijn erg tevreden met de gang van zaken en het resultaat. We kunnen niet wachten op de eerste zonnestralen. Bedankt voor de geleverde prestatie, ik doe ik elk geval aan mond-op-mond reclame.”

    Dominique Prene

    “hartstikke bedankt voor de goede samenwerking en communicatie. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben het resultaat en de werkwijze! ”

    Sjoerd Booij

    “het ziet er echt geweldig uit en wij zijn erg enthousiast over jullie vakmanschap”

    Ivo Meertens

    “Dakterras.nl heeft op mijn huis in Amsterdam een prachtig dakterras geplaatst. Met dakhuis, spiltrap, aluminium hekken en een mooie houten vloer. Boven een bestaand daklicht hebben ze zelfs een beloopbare glasplaat geplaatst. Ik kan het werk van deze jongens in 3 woorden samenvatten: vakkundig, ervaren en snel. Ze denken in de planningsfase en tijdens de uitvoering actief mee en dat heeft geleid tot een zeer mooi eindresultaat”

    Jeroen Broers

    “wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor jullie inspanning, het is een heel mooi resultaat! ”

    Jovan Ponsioen

    “we hebben vanaf start zomer al veel lol van het dakterras, begreep dat jullie in de buurt ook met een terras bezig zijn, goede zaken! Wanneer mensen boven komen zijn de complimenten niet van de lucht! Die wil ik hierbij nog even doorgeven ;-)”

    Bas en Annemieke

    “het dakterras ziet er geweldig mooi uit - hartelijk dank aan al je collega's! ”

    Olivier de Hon

    “ziet er top uit”

    Dirk Gerritsen

    “gisteren ben ik voor het eerst op het dakterras geweest en heb het resultaat gezien: Jullie hebben een geweldig terras opgeleverd! ”

    Rene van Eijkelenburg


    Volg Dakterras.nl op Facebook

    Meer +

    Pinterest

    Dakterras inspiratie

    Meer +

    Instagram

    Bekijk de mooiste projecten

    Meer +

    Offerte

    Ontvang snel een offerte

    Meer +

    Volg ons op Twitter

    Meer +