Offerte aanvragen


Snel een scherpe dakterrasofferte? Vul de velden in (laat leeg wat je niet weet) en we nemen direct contact met je op. Geen zin in een formulier, stuur dan een mailtje, bel nu 020-7796594 of bekijk de brochure.

Bedankt voor uw contact aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Graag zo volledig mogelijk invullen, we nemen dit formulier met u door tijdens het offertegesprek dus als u iets niet weet kunt u het schatten of open laten.

if( function_exists( 'cptch_display_captcha_custom' ) ) { echo ""; echo cptch_display_captcha_custom() } ; if( function_exists( 'cptch_check_custom_form' ) && cptch_check_custom_form() !== true ) echo "Please complete the CAPTCHA."

“sinds een paar weken is ons huis gepimpt met een dakterras. Heel luxe, alsof we een 'openlucht-woonkamer' erbij hebben. We zijn er hartstikke blij mee. De mannen van Dakterras.nl hebben het in een week gemaakt en het ziet er prachtig uit. Ook heel prima mensen om over de vloer te hebben overigens (of beter gezegd op het dak) en alle afspraken die ze maken zijn heel helder en worden ook nagekomen”

Ilja en Ivo

“met de jongens heb ik fantastisch contact gehad en veel lol. Je moet weten dat je bij mij altijd van harte welkom bent. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden met de totale gang van zaken en het eindresultaat, ik zal jullie ook bij iedereen van harte aanbevelen”

Luc en Elly van de Wiel

“het ziet er echt geweldig uit en wij zijn erg enthousiast over jullie vakmanschap”

Ivo Meertens

“yes! The terrace is really great. Thank you for the work done”

Stephane Husselin

“we zijn uitermate tevreden met het geleverde werk”

Renee en Patricio

“de inspecteur van de Vereniging Eigen Huis die het dakterras heeft gekeurd is zeer te spreken over jullie product en vakmanschap. Hij heeft ons verzekerd dat dit een zeer goed product is. Zoals eerder aangegeven zijn wij ook zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk”

Elwin en Yvonne

“het is zeer fraai geworden en ik ben heel erg tevreden met het resultaat, en ook met jullie snelle en nette manier van werken. Ik zal julie zeker aanraden bij mijn buren en andere belanghebbenden”

Marcel Levi

“wij zijn dit weekeinde teruggekomen van vakantie en zagen een prachtig terras!! Onze complimenten!! ”

Marcel en Sanny

“we zijn erg tevreden met het eindresultaat, prachtig!”

Rob en Tamara

“van het terras hebben we al heel veel plezier gehad en nu verheugen we (vooral de kinderen) ons al op het goede uitzicht op het vuurwerk straks”

Wendela Brouwer


Volg Dakterras.nl op Facebook

Meer +

Pinterest

Dakterras inspiratie

Meer +

Instagram

Bekijk de mooiste projecten

Meer +

Offerte

Ontvang snel een offerte

Meer +

Volg ons op Twitter

Meer +