Daktoegang via dakluik of dakhuis

Dakterras.nl levert (elektrische) dakluiken en multifunctionele dakhuizen als toegang tot uw dakterras.

Het Dakterras.nl dakluik 

Dakterras.nl heeft, in nauwe samenwerking met de Engelse designers van Glazing Vision, een eigen dakluik ontwikkeld. Het dakluik blinkt uit in eenvoud en uitstraling.

Jasper Haselager van Dakterras.nl: “Een dakluik moet een fraaie toegang naar het dakterras zijn. Je moet er als het ware naar toe gelokt worden. De bestaande dakluiken in Nederland voldeden niet aan de wens van onze klanten om een betaalbaar dakluik met een mooie strakke uitstraling te kunnen kopen. Daarom hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zelf een handmatig te openen glazen dakluik ontwikkeld”.

Het Dakterras.nl dakluik wordt geproduceerd in de ISO-gecertificeerde fabriek van Glazing Vision. Naast het gebruik van echt glas zie je geen framewerk als je naar buiten kijkt, alleen de lucht. Deze ‘sky only view’ is uniek voor de Nederlandse markt. Bovendien is dit door het gebruik van een drielaags glassysteem het best presterende glazen dakluik op de markt. Inmiddels zijn al vele succesvolle implementaties gedaan. Bestel dit product (levering uit voorraad) nu on-line.

Tip: op Mijndakluik.nl kiest u eenvoudig uw dakluik.

Elektrisch dakluik

De luiken van Dakterras.nl zijn speciaal bedoeld voor de betreding van een dakterras. Wij leveren diverse soorten luiken en kunnen deze ook volledig op maat voor uw situatie produceren. Ze zijn allemaal makkelijk (elektrisch) te bedienen én geïsoleerd. Kijk eens bij het overzicht van de Glazing Vision producten, deze glazen elektrische dakluiken zijn in Nederland en België exclusief verkrijgbaar via Dakterras.nl.

Omdat de luiken lichtdoorlatend zijn leveren ze veel extra licht op in de ruimte waar ze worden geplaatst. Als er geen ruimte is voor een vaste trap, dan kunnen we een opklapbaar (Vlizo) luik leveren.

Dakhuis

Het dakhuis van Dakterras.nl biedt een droge toegang tot het dakterras en levert bovendien extra leef/bergruimte op. Het voldoet aan de regels van de welstand en bouw- en woningtoezicht en bestaat derhalve voor 60% uit glas. De vloer van het dakhuis wordt voor ongeveer 40% gebruikt voor de trapsparing en de toegang tot het dak. Het andere deel kan voor opslag van terrasstoelen, het plaatsen van een bureau, koelkast e.d. worden gebruikt.

Het volledig geïsoleerde dakhuis is leverbaar in twee varianten en wordt als bouwpakket door onze kraan op uw dak gehesen. Op het dak worden de wanden gekoppeld en wordt het dak erop geplaatst. Dit duurt slechts 1 dag, zodat uw dak direct weer wind- en waterdicht is.

U kunt alvast 3D rondkijken op een dakterras met dakhuis.


Daktoegang via dakluik of dakhuis

Daktoegang via dakluik of dakhuis

“ziet er top uit”

Dirk Gerritsen

“het dakterras ziet er geweldig mooi uit - hartelijk dank aan al je collega's! ”

Olivier de Hon

“dank voor het mooie terras en de goede afhandeling”

Martje Tromp

“met de jongens heb ik fantastisch contact gehad en veel lol. Je moet weten dat je bij mij altijd van harte welkom bent. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden met de totale gang van zaken en het eindresultaat, ik zal jullie ook bij iedereen van harte aanbevelen”

Luc en Elly van de Wiel

“we zijn zeer tevreden. We genieten bijna elke dag. Het is een ander huis geworden. Met een daktuin. Voelt erg goed. Bedankt voor de goede zorgen en jullie vakmanschap”

Tom Espinosa

“wij zijn erg tevreden met de gang van zaken en het resultaat. We kunnen niet wachten op de eerste zonnestralen. Bedankt voor de geleverde prestatie, ik doe ik elk geval aan mond-op-mond reclame.”

Dominique Prene

“the dakterras is looking great and the build has ran very smoothly, so thanks to you and the other guys”

Martin Lyden

“van het terras hebben we al heel veel plezier gehad en nu verheugen we (vooral de kinderen) ons al op het goede uitzicht op het vuurwerk straks”

Wendela Brouwer

“we hebben inmiddels bakken met groente (courgette) en fruit (aarbei) en nog wat planten natuurlijk. Verder tafels, stoelen en wat speelgoed. Ziet er echt super uit zeg! Nogmaals: wij zijn echt heel blij met ons dakterras. Ik kan me niet meer voorstellen dat we ooit zonder hebben geleefd”

Boris en Barbara

“Ik wil jullie even laten weten dat ik superblij ben met het dakterras! Ik vind het prachtig! Laat de lente / zomer maar komen, ik ga er ontzettend van genieten! Nogmaals; heel erg bedankt”

Roos, Haarlem


Volg Dakterras.nl op Facebook

Meer +

Pinterest

Veel inspiratie foto’s op de Dakterras.nl Pinterest pagina

Meer +

Contact

Neem contact op voor een (huis)bezoek, bel 020-7796594 of bekijk de brochure

Meer +

Offerte

Ontvang snel een offerte

Meer +