Daktoegang via dakluik of dakhuis

Dakterras.nl levert (elektrische) dakluiken en multifunctionele dakhuizen als toegang tot uw dakterras.

Het Dakterras.nl dakluik 

Dakterras.nl heeft, in nauwe samenwerking met de Engelse designers van Glazing Vision, een eigen dakluik ontwikkeld. Het dakluik blinkt uit in eenvoud en uitstraling.

Jasper Haselager van Dakterras.nl: “Een dakluik moet een fraaie toegang naar het dakterras zijn. Je moet er als het ware naar toe gelokt worden. De bestaande dakluiken in Nederland voldeden niet aan de wens van onze klanten om een betaalbaar dakluik met een mooie strakke uitstraling te kunnen kopen. Daarom hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zelf een handmatig te openen glazen dakluik ontwikkeld”.

Het Dakterras.nl dakluik wordt geproduceerd in de ISO-gecertificeerde fabriek van Glazing Vision. Naast het gebruik van echt glas zie je geen framewerk als je naar buiten kijkt, alleen de lucht. Deze ‘sky only view’ is uniek voor de Nederlandse markt. Bovendien is dit door het gebruik van een drielaags glassysteem het best presterende glazen dakluik op de markt. Inmiddels zijn al vele succesvolle implementaties gedaan. Bestel dit product (levering uit voorraad) nu on-line.

Tip: op Mijndakluik.nl kiest u eenvoudig uw dakluik.

Elektrisch dakluik

De luiken van Dakterras.nl zijn speciaal bedoeld voor de betreding van een dakterras. Wij leveren diverse soorten luiken en kunnen deze ook volledig op maat voor uw situatie produceren. Ze zijn allemaal makkelijk (elektrisch) te bedienen én geïsoleerd. Kijk eens bij het overzicht van de Glazing Vision producten, deze glazen elektrische dakluiken zijn in Nederland en België exclusief verkrijgbaar via Dakterras.nl.

Omdat de luiken lichtdoorlatend zijn leveren ze veel extra licht op in de ruimte waar ze worden geplaatst. Als er geen ruimte is voor een vaste trap, dan kunnen we een opklapbaar (Vlizo) luik leveren.

Dakhuis

Het dakhuis van Dakterras.nl biedt een droge toegang tot het dakterras en levert bovendien extra leef/bergruimte op. Het voldoet aan de regels van de welstand en bouw- en woningtoezicht en bestaat derhalve voor 60% uit glas. De vloer van het dakhuis wordt voor ongeveer 40% gebruikt voor de trapsparing en de toegang tot het dak. Het andere deel kan voor opslag van terrasstoelen, het plaatsen van een bureau, koelkast e.d. worden gebruikt.

Het volledig geïsoleerde dakhuis is leverbaar in twee varianten en wordt als bouwpakket door onze kraan op uw dak gehesen. Op het dak worden de wanden gekoppeld en wordt het dak erop geplaatst. Dit duurt slechts 1 dag, zodat uw dak direct weer wind- en waterdicht is.

U kunt alvast 3D rondkijken op een dakterras met dakhuis.


Daktoegang via dakluik of dakhuis

Daktoegang via dakluik of dakhuis

“De mensen van Dakterras.nl zijn snel en vakkundig. Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen het aanleggen van een dakterras door Dakterras.nl aanbevelen”

Bram en Charlotte

“van het terras hebben we al heel veel plezier gehad en nu verheugen we (vooral de kinderen) ons al op het goede uitzicht op het vuurwerk straks”

Wendela Brouwer

“wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor jullie inspanning, het is een heel mooi resultaat! ”

Jovan Ponsioen

“dank voor het mooie terras en de goede afhandeling”

Martje Tromp

“we zijn erg blij met het dakterras! Nu wachten op het mooie weer”

Kim en Remco

“het dakterras is helemaal goedgekeurd. Meneer Davis van de gemeente vond dat het er prachtig uitzag! Wij genieten vrijwel dagelijks. De tafel van de restjes hout is ook prachtig geworden, past (uiteraard) erg goed bij het terras!”

Stella en familie

“Ik wil jullie even laten weten dat ik superblij ben met het dakterras! Ik vind het prachtig! Laat de lente / zomer maar komen, ik ga er ontzettend van genieten! Nogmaals; heel erg bedankt”

Roos, Haarlem

“we hebben inmiddels bakken met groente (courgette) en fruit (aarbei) en nog wat planten natuurlijk. Verder tafels, stoelen en wat speelgoed. Ziet er echt super uit zeg! Nogmaals: wij zijn echt heel blij met ons dakterras. Ik kan me niet meer voorstellen dat we ooit zonder hebben geleefd”

Boris en Barbara

“ik ben erg tevreden over de aankoop en de service”

Jeroen Vester, architect

“Dakterras.nl heeft afgelopen zomer met succes een dakterras bij ons in de Amsterdamse Jordaan aangelegd. Ook de, in ons geval ingewikkelde, aanvraag voor de vergunning van het dakterras werd door Dakterras.nl geregeld. Inmiddels ben ik de trots bezitter van een heerlijk duurzaam dakterras dat in slechts enkele dagen professioneel werd aangelegd. Bij een eventueel volgend dakterras weet ik wie ik ga bellen!”

Steven van Heuveln


Volg Dakterras.nl op Facebook

Meer +

Pinterest

Veel inspiratie foto’s op de Dakterras.nl Pinterest pagina

Meer +

Contact

Neem contact op voor een (huis)bezoek, bel 020-7796594 of bekijk de brochure

Meer +

Offerte

Ontvang snel een offerte

Meer +