Daktoegang via dakluik of dakhuis

Dakterras.nl levert (elektrische) dakluiken en multifunctionele dakhuizen als toegang tot uw dakterras.

Het Dakterras.nl dakluik 

Dakterras.nl heeft, in nauwe samenwerking met de Engelse designers van Glazing Vision, een eigen dakluik ontwikkeld. Het dakluik blinkt uit in eenvoud en uitstraling.

Jasper Haselager van Dakterras.nl: “Een dakluik moet een fraaie toegang naar het dakterras zijn. Je moet er als het ware naar toe gelokt worden. De bestaande dakluiken in Nederland voldeden niet aan de wens van onze klanten om een betaalbaar dakluik met een mooie strakke uitstraling te kunnen kopen. Daarom hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zelf een handmatig te openen glazen dakluik ontwikkeld”.

Het Dakterras.nl dakluik wordt geproduceerd in de ISO-gecertificeerde fabriek van Glazing Vision. Naast het gebruik van echt glas zie je geen framewerk als je naar buiten kijkt, alleen de lucht. Deze ‘sky only view’ is uniek voor de Nederlandse markt. Bovendien is dit door het gebruik van een drielaags glassysteem het best presterende glazen dakluik op de markt. Inmiddels zijn al vele succesvolle implementaties gedaan. Bestel dit product (levering uit voorraad) nu on-line.

Tip: op Mijndakluik.nl kiest u eenvoudig uw dakluik.

Elektrisch dakluik

De luiken van Dakterras.nl zijn speciaal bedoeld voor de betreding van een dakterras. Wij leveren diverse soorten luiken en kunnen deze ook volledig op maat voor uw situatie produceren. Ze zijn allemaal makkelijk (elektrisch) te bedienen én geïsoleerd. Kijk eens bij het overzicht van de Glazing Vision producten, deze glazen elektrische dakluiken zijn in Nederland en België exclusief verkrijgbaar via Dakterras.nl.

Omdat de luiken lichtdoorlatend zijn leveren ze veel extra licht op in de ruimte waar ze worden geplaatst. Als er geen ruimte is voor een vaste trap, dan kunnen we een opklapbaar (Vlizo) luik leveren.

Dakhuis

Het dakhuis van Dakterras.nl biedt een droge toegang tot het dakterras en levert bovendien extra leef/bergruimte op. Het voldoet aan de regels van de welstand en bouw- en woningtoezicht en bestaat derhalve voor 60% uit glas. De vloer van het dakhuis wordt voor ongeveer 40% gebruikt voor de trapsparing en de toegang tot het dak. Het andere deel kan voor opslag van terrasstoelen, het plaatsen van een bureau, koelkast e.d. worden gebruikt.

Het volledig geïsoleerde dakhuis is leverbaar in twee varianten en wordt als bouwpakket door onze kraan op uw dak gehesen. Op het dak worden de wanden gekoppeld en wordt het dak erop geplaatst. Dit duurt slechts 1 dag, zodat uw dak direct weer wind- en waterdicht is.

U kunt alvast 3D rondkijken op een dakterras met dakhuis.


Daktoegang via dakluik of dakhuis

Daktoegang via dakluik of dakhuis

“de inspecteur van de Vereniging Eigen Huis die het dakterras heeft gekeurd is zeer te spreken over jullie product en vakmanschap. Hij heeft ons verzekerd dat dit een zeer goed product is. Zoals eerder aangegeven zijn wij ook zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk”

Elwin en Yvonne

“wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor jullie inspanning, het is een heel mooi resultaat! ”

Jovan Ponsioen

“wij zijn dit weekeinde teruggekomen van vakantie en zagen een prachtig terras!! Onze complimenten!! ”

Marcel en Sanny

“sinds een paar weken is ons huis gepimpt met een dakterras. Heel luxe, alsof we een 'openlucht-woonkamer' erbij hebben. We zijn er hartstikke blij mee. De mannen van Dakterras.nl hebben het in een week gemaakt en het ziet er prachtig uit. Ook heel prima mensen om over de vloer te hebben overigens (of beter gezegd op het dak) en alle afspraken die ze maken zijn heel helder en worden ook nagekomen”

Ilja en Ivo

“bedankt voor het werk. Het ziet er allemaal prachtig uit”

Jojan de Waal

“vakkundig team, snelle bouw, nette afwerking en vooral plezierig contact met de jongens van Dakterras.nl. Absoluut een aanrader - ze weten waar ze het over hebben”

Daan Habets

“het dakterras is helemaal goedgekeurd. Meneer Davis van de gemeente vond dat het er prachtig uitzag! Wij genieten vrijwel dagelijks. De tafel van de restjes hout is ook prachtig geworden, past (uiteraard) erg goed bij het terras!”

Stella en familie

“nooit zullen wij nog op zoek gaan naar een huis met een tuin. Op het prachtig aangelegde terras zien we de ooievaars en de vleermuizen over vliegen en zijn de buren heel ver weg. Midden in de stad zijn we volledig buiten. Wat vakmanschap en goed gezelschap betreft mogen Joost en zijn mannen van ons het hele huis verbouwen en daar is geen woord van overdreven!”

Saskia en Froukje

“wij genieten met volle teugen van ons mini dakterrasje. Klein maar heel erg fijn! Wij hebben jullie bij meerdere vrienden aangeraden en de hemel in geprezen”

Marcel en Wouter

“hartstikke bedankt voor de goede samenwerking en communicatie. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben het resultaat en de werkwijze! ”

Sjoerd Booij


Volg Dakterras.nl op Facebook

Meer +

Pinterest

Veel inspiratie foto’s op de Dakterras.nl Pinterest pagina

Meer +

Contact

Neem contact op voor een (huis)bezoek, bel 020-7796594 of bekijk de brochure

Meer +

Offerte

Ontvang snel een offerte

Meer +